Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Yπηρεσίες Επισκευή Επισκευή μηχανής πιάνου
  • Ειδικές Ανακατασκευές
  • Επισκευή κλαβιατούρας
  • Επισκευή μηχανής πιάνου
  • Λουστραρίσματα - αποκαταστάσεις επίπλων
  • Ρεγουλάρισμα
  • Τόνισμα – Ρετουσάρισμα σφυριών
  • Επισκευή Κλαβιατούρας (ταστιέρας)
  • Επισκευή μηχανής πιάνου
  • Χόρδισμα

Επισκευή μηχανής πιάνου

ΕκτύπωσηE-mail

 

Αλλαγή σφυριών

Τα καλύτερα και ακριβότερα σφυριά της Γερμανικής εταιρείας RENNER τοποθετούνται στις επισκευές μας. Αναλόγως του πιάνου, τοποθετούνται στο ιδανικό μέγεθος και βάρος. Σε πολλές περιπτώσεις, και για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάνουμε ειδική παραγγελία παραγωγής σφυριών αποκλειστικά για εσάς. Προτιμούμε να επωμιστούμε το επιπλέον κόστος, προκειμένου να έχουμε τον καλύτερο δυνατό ήχο.

Σαν δεύτερη προτίμηση, επιλέγουμε σφυριά της επίσης Γερμανικής εταιρίας Helmut Abel. Αυτό γίνεται όταν ο πελάτης θέλει κάτι οριακά φθηνότερο, ή τα σφυριά αυτής της εταιρείας αρέσουν στον πελάτη ή ταιριάζουν καλύτερα στο χαρακτήρα του πιάνου, γεγονός που συμβαίνει αρκετές φορές.

Εμείς, σε κάθε περίπτωση έχουμε δείγματα σφυριών και από τις δύο εταιρείες σε όλες σχεδόν τις διαστάσεις και βάρη, που επιλέγουμε με δοκιμή στο πιάνο πριν την επισκευή του, τη βέλτιστη λύση για το πιάνο σας.

Πιστέψτε μας, θα εντυπωσιαστείτε!

Γενική επισκευή μηχανής πιάνου

Η γενική επισκευή της μηχανής του πιάνου, περιλαμβάνει την αντικατάσταση οπουδήποτε κινούμενου ξύλινου, μεταλλικού, ή τσόχινου εξαρτήματος που θα τρέψει τη μηχανή σε τέλεια λειτουργική κατάσταση.

Αλλαγή μονωτήρων (σιωπητήρων)

Οι καλύτερης ποιότητας μονωτήρες των εταιρειών RENNER ή MEYNE Γερμανίας (ανάλογα με τις διαστάσεις).

Για ειδικές κατασκευές Αμερικάνικων πιάνων ή Steinway & Sons Αμερικής, τότε και μόνο τότε θα τοποθετήσουμε μονωτήρες από Αμερικάνικη εταιρεία (New Octave Corp.).

Αλλαγή φρένων

Οι καλύτερης ποιότητας τσόχες των εταιρειών RENNER ή MEYNE Γερμανίας (ανάλογα με τις διαστάσεις).

Αλλαγή κόντρα φρένων

Τα καλύτερης ποιότητας δέρματα των εταιρειών RENNER ή Baumgärtel Γερμανίας (ανάλογα με τις διαστάσεις).

Αντικατάσταση – επισκευή αξόνων

Η αντικατάσταση – επισκευή αξόνων ,είναι ίσως η εργασία με την περισσότερη λεπτομέρεια στην μηχανή του πιάνου. Χρησιμοποιούνται οι καλύτερης ποιότητας Γερμανικοί ή Ιαπωνικοί άξονες που φημίζονται για την ακρίβεια της διατομής τους.

Gallery